Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Nougat er en blå colorpoint han (RAG a, som er født den 9. juli 2012 under navnet DK Vandoll Nostalgic Nike. Her hos os hed han Nougat døbt af vores yngste datter Matilda. Nougat blev den 2. kat i vores katteri, der opnåede titlen Supreme Champion. Nougat får ros af dommerne på udstillingerne for sin kraftige kropsbygning og fine proportioner og kontraster. Han har relativt små ører og medium øjenfarve. Desværre nåede han aldrig at blive far til en kuld hos os. Han har et skønt temperament. Han er social og kælen og kan ikke lide at være alene. Han elsker en hyggestund i sengen om morgenen mellem hovedpuderne. Han nyder at blive nusset og friseret. Han er også utrolig madglad og kræver sin ret til guf med høj hylen, selv om han i hverdagen har en meget lille stemme. 

Nougat er nu flyttet ind hos Annette i Middelfart sammen med Ippa, så de har hinanden til selskab. Vi er sikre på, at de hos Annette har fået et dejligt hjem. 

 

 

  

Stamtavle        Udstillingsresultater             Galleri         Fotografbilleder

        

 

Topkat i Ragdollklubben Danmark 2015

DK Vandoll Nostalgic Nike blev nr. 4 i kategorien fertile hanner på Ragdollklubben Danmarks topkatteliste 2015 , selv om han kun er blevet udstillet i den første halvdel af året.