Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

DK Holsedoll Orkan Alberto

Alberto er en dejlig blå bicolour (RAG a 03) ragdoll kastratdreng. Han er født den 19. november 2009 hos DK Hollsedoll . Han har fantastiske safirblå øjne og en lang, tæt silkeblød pels. Alberto vejer lige godt 6 kg. Alberto var vores første ragdoll - købt som kælekat og ven til vores huskat Chili.Takket være ham og hans opdrætter Anne Gahrn Olsen blev vores passion for ragdollracen vakt. Vi startede med at udstille, fik stamnavn og opdræt af ragdolls. 

Alberto er den 6. november 2015 er flyttet ind hos Kim og Karina og deres skovkat Freja i Kolding, da han ikke længere trivedes i vores katteflok. Han blev meget stresset af hunner i løb og halvstore killinger, der ville lege og ikke forstod, at onkel Alberto helst ville være i fred. Hos Kim og Karina får han et dejligt, roligt hjem hos en familie, der kan lide katte med personlighed. 

 

 


Alberto  har i sin tid hos os været en sand personlighed. Over for os som familiemedlemmer var han er en rigtig ragdoll med alle de egenskaber, racen kendetegnes ved i kattebøgerne, men han kunne ikke så godt lide fremmede, og vi måtte opgive at udstille ham. Over for os var han utrolig social og kælen, og ville helst ikke være alene. Han modtog os ved døren hver gang,, vi kom hjem til huset. Han havde sin faste plads i sofaen mellem os om aftenen, hvor han sørgede for at puffe lidt til os, hvis vi var for sløve med at nusse ham. Samtidig var han, selv om han var en voksen han meget legesyg. Han tog  ind i mellem nogle ordentlige løbeture gennem huset. men en lur i lænestolene var nu heller ikke at foragte. Alberto var meget glad for Jesper og fulgte ham trofast overalt i huset. Hans yndlingsbeskæftigelse var dog at ligge mellem tastatur og skærm ved Jespers computer og "arbejde" eller alternativt at sove i fodenden af hans seng. Alberto var meget kommunikerende og nærede en sand passion for Maine coon kugler. Han havde derfor fået trænet både Jesper og Mette til at give ham Maine coon kugler som snack, når han fortalte, han gerne ville have det. Nu er Kim og Carina hans slaver, og vi er sikre på, at han nok skal få dem lært det hele også. 

 

Stamtavle   Forældre     Udstillingsresultater                  Galleri