Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Sådan er det at få en Ragdoll i familien

Her kan du læse om, hvordan det går med ragdoll killingerne fra vores opdræt, når de er kommet til deres nye hjem, og hvordan killingekøberne oplever deres ragdoll killinger. Vi håber, fortællingerne vil give dig et indtryk af, hvordan det er, når en ragdoll kat flytter ind i familien.

 

Nyt fra DK Rags of Silk Organza Orlando aka Cosmo

Hejsa!

Jeg skriver lige for at fortæller jer hvor skøn en kat jeg har fået fra jer. Han er den skønneste lille sofaløve og han stortrives i rækkehuset

Cosmo (Orlando) har fået en legekammerat. Vi har fået en lille bengalkilling, og Cosmo er den mest fantastiske “storebror”....han kalder på den lille og så, jagter de hinanden gennem stuen. Jeg har forsøgt at dele dem op, når de skal spise, men de spiser af hinandens mad. Jeg er virkelig glad for den store smukke kat jeg har fra jer...tusind tak for ham.

Mange hilsner Jane

Tak Jane for den søde besked og de skønne billeder.

 

Nyt fra DK Rags of Silk Qubilai Quiero aka Baloo

Hej Mette og Jesper

Hermed en lille hilsen fra Quiero - alias Baloo.

Han er faldet rigtigt godt til og er nu ved at være en stor og fræk dreng på 3,5-3,8 kg. Han har udviklet sig til at være et rigtigt madøre. Han er aldrig langt væk, når vi laver mad eller spiser. Vi joker lidt med at han må være en reinkarnation af vores labrador. 

Han elsker drengene og de ham. Hver morgen og om eftermiddag når vi kommer hjem, kommer han os i møde. Så er det tid til at blive snakket og leget med. Drengenes legetøj er det bedste  Om aftenen elsker han at ligge på sofaen sammen med os og bare hygge.

Han tager det i stiv arm, når vi har huset fuld af gæster. Også nytårsaften klarede han uden problemer. Vi havde ellers fået Kalm fra dyrlægen for en sikkerheds skyld, men det blev heldigvis ikke nødvendigt.

Her til foråret vil Peter bygge en voliere til ham, så han kan komme lidt ud.

Mange hilsener
Baloo og familie 

Tak til Jytte, Peter og drengene for den dejlige hilsen

 

Nyt fra DK Rags of Silk Qubilai Quinoa

Hej Mette og Jesper

Det går bare SÅ godt med den lille kælemås, vi er alle helt vilde med hende, og hun er bare helt utrolig kælen!! ❤️ Det er vi godt nok blevet meget positiv overrasket over. Vi troede ikke en kat kunne være så kælen. Hun er også dygtig til at gå på toilet og er bare dejlig en pige. Hun er virkelig en lille tiggeprinsesse. Hun render rundt om mine fødder, så snart jeg er i køkkenet og gør opmærksom på sig selv. Vi har givet hende en skefuld vådkost og blandet det i hendes tørfoder de sidste par dage. Det vil hun bare SÅ gerne have. Hun følger os alle vegne, går os i møde, når vi kommer hjem og er SÅ kælen. Hun passer perfekt ind i vores familie, og vi er så glade for hende.❤️ Vi har aldrig vidst at en kat kunne være som hun er. Selvom vi havde sat forventningerne højt, er vi godt nok alle blevet positivt overrasket over hvor kælen, sjov, dygtig og nem hun er. Vi føler, vi har fået både hund og kat i hende, for hun løber også efter små bolde, men vi slipper bare for gåture i blæst og regn.

God weekend

Mange hilsner Line

Tusind tak til Line for beskrivelserne af livet med Quinoa og de skønne, skønne billeder med pigerne Lærke, Liva og Mynte. Der er ingen tvivl. om at hun er højtelsket. 

 

Hilsen fra DK Rags of Silk Han Houdini

Kære Mette og Jesper

Jeg bor her i Resdal hos mine Forever Slaver og har lige fra dag 1 indtaget huset. Jeg fandt med det samme kattebakken, mad og vandskålen, og om aftenen fandt jeg min faste soveplads mellem mine slavers hovedpuder. Jeg er tillidsfuld, sjov, fræk og nysgerrig og bestemt ikke bange for noget som helst. Jeg tager imod alle som kommer ind af døren med stor interesse. Jeg elsker at lege og det kræver ikke meget overtalelse, før jeg starter den store musejagt. Jeg er også helt på dupperne, når mor finder klikkeren frem, så jeg kan øve hende i at belønne mig. Køkkenskabet, køleskabet, tørretumbleren og ikke mindst skraldespanden er virkelig spændende ting, som jeg gerne vil undersøge nærmere. Tomme tasker og papkasser kan bruges til mange ting, og når jeg lige får lyst til noget nyt legetøj snupper jeg lige en halv vissen blomst på mors orkide. Når jeg så har leget og undersøgt og leget lidt igen, kan jeg godt blive en lille bitte smule træt. Så er det dejligt at hygge, at nusse og faktisk også at blive friseret. Jeg elsker duften af menneskemad “specielt bøffer og bacon. Og jeg er ret pjattet med ost. Mine 2125 gr. Lyder måske ikke af så meget, men jeg er faktisk blevet stor, siger mine slaver.

Hilsen fra Houdini

Tak til Jette og Sten for den søde hilsen.

 

Nyt fra DK Rags of Silk India Ishan aka Marvin

Kære Mette og Jesper,

Hermed en update på Marlin. Han er den største fornøjelse, og er allerede blevet en del af vores trummerum herhjemme. Han følger os overalt, og elsker at ligge på drengenes værelser. Det er vildt så hurtigt han har følt sig tryg her. Han spiser, drikker og bruger sit toilet så fint. Den første aften/nat kaldte han meget på de andre killinger, men nu går det fint. Han sover i sin transportkasse eller på et håndklæde på en køkkenstol. Jeg synes faktisk også han er nem "at læse", så når der har været for meget leg, ligger han sig i kassen eller under en seng, og får sovet.

Han er den lækreste lille fyr, og vi er så glade.

Hilsen Marlin og Co. fra Billund