Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Skøn blå bicolour ragdoll pige søger sit forever home hos en sød familie/ejer

Vores dejlige blå bicolour avlshun DK Rags of Silk Xi'an Xenia søger nyt hjem sidst i januar 2024, når hun slutter sin avlskarriere hos os. Xenia er født den 25. august 2020. Hun er en stor ragdoll pige på 4,5 kg. med en utroligt lækker og nem pels, der ikke kræver den store pelspleje.

Xenia er en relativt aktiv ragdoll. Hun elsker at lege med drillepind og tager sig gerne en rask tagfat med killingerne eller vores hankatrat Ozzy.  Hun er god til at hoppe og elsker at ligge i højden og observere, hvad der sker i huset. Hun er meget opsøgende og kommer selv, når hun gerne vil nusses og støder hovedet imod vores arme og hænder, til vi tager os tid til hende. Hun er ikke skødekat, men opholder sig gerne i sofaen og deler sin opmærksomhed mellem dem, der sidder i sofaen. Når hun er færdig med at få nus af den ene, opsøger hun den anden osv. 

Vi tror, at Xenia vil kunne trives i flere typer af familier: Både hos en ejer/familie uden børn, som har tid til hende og hos en børnefamilie, hvor der er nogen til at lege med hende. Adgang til udeliv er ikke et must, da hun ikke på det seneste har været vant til at komme ud. Derfor vil hun sagtens kunne trives i en lejlighed. Vi er dog ikke i tvivl om, at hun vil nyde at få muligheden for at komme ud, og at det vil stimulere hende. Hun vil kunne trives sammen med én eller nogle få andre katte, men hun vil skulle vænne sig til dem. Hun har et lidt højere aktivitetsniveau end en gennemsnits voksen ragdoll, så en lidt mere aktiv ragdoll eller en anden lidt mere aktiv race vil være at foretrække. Xenia er ikke vant til hund.

Xenia skal have tid til at vænne sig til en ny tilværelse og skabe et tillidsbånd til sine nye familiemedlemmer. Vi foretrækker derfor en kattevant familie/ejer, som er indstillet på, at det tager tid at vinde en kats tillid, når den har levet som et elsket kæledyr i en anden familie. 

Xenia  er sund og rask. Hun vil være dyrlægechecket og steriliseret ved fraflytning. Hun har naturligvis stamtavle, er chippet og er à jour med sine vacciner. Xenia er også  DNA testet fri for HCM og PKD. Xenia er registreret i Katteregisteret og forsikret hos Agria, og det vil være muligt for ny ejer at overtage forsikringen. Som alle vores killinger vil Xenia få en goodiebag med foder og legetøj med sig ved flytningen. Se mange flere billeder af Xenia.

Prisen er 3000 kr. Vi forbeholder os retten til at vælge det hjem, som vi finder er det bedste for Xenia. Ring til Jesper på tlf. 50510535, hvis du er interesseret i at give Xenia et godt, blivende hjem.