Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Sunde, kælne og sociale ragdoll killinger

Velkommen til vores lille familieopdræt af katteracen ragdoll. Vores ragdoll katte er en del af vores familie og lever sammen med os og bliver behandlet med kærlighed og respekt. Vi lægger vægt på at opdrætte sunde, racetypiske og velsocialiserede ragdoll killinger. Gå på opdagelse på vores side og oplev vores passion for ragdoll racen. Du er også velkommen til at besøge os i Silkeborg.

 

 

Nyheder om vores ragdoll katte

Zeus har fundet nyt hjem

Zeus er en brun mitted ragdoll dreng på 1½ år, som vi ejer sammen med Tabita Kehlet fra DK Tabirags. Vi har besluttet, at Zeus ikke længere skal indgå i vores avlsprogram, og derfor søger flytter han nu til et nyt hjem. Han er den sødeste sofaløve, som fortjener et liv som forkælet kælekat. Zeus har fundet et nyt dejligt ligt hos et par af vores tidligere killingekøbere. Vi er så glade på hans vegne. 

 

 


Udstilling på Godsbanen i Aarhus

I weekenden 14.- 15. september 2019 deltog vi i Jyraks udstilling på Godsbanen i Aarhus med Shimmer og Rosemary. De var med for henholdsvis første og anden gang, og de klarede det så flot. De er begge dejligt afslappede og fik stor ros for deres temperament hos dommerne og publikum. Der var mange, smukke killinger, så vores resultater blev lidt blandede, men vi er superstolte af de to små. 

Vi kan også ønske Qaia, som deltog sammen med vores fodervært Jette, stort til lykke med hendes første titel, da hun om søndagen fik sit tredje CAC og blev Champion.

Lørdag: 

DK Rags of Silk Raw Rosemary Caramel EX1 + NOM

DK Rags of Silk Satin Shimmer EX1

DK Rags of Silk Qubilai Qaia CAC

Søndag: 

DK Rags of Silk Raw Rosemary Caramel EX2

DK Rags of Silk Satin Shimmer EX3

DK Rags of Silk Qubilai Qaia CAC

 

 


Lille Rosemary klarede sin første udstilling med bravour

Den 24. og 25. august var Rosemary og Joy med på udstilling i Kristiansand i Norge. Det var første gang Rosemary var med, og hun klarede både rejse, ophold og udstilling så flot. Joy var en super udstillingstante. Resultaterne blev:

DK Rags of Silk Raw Rosemary Caramel fik EX1 begge dage og blev nomineret lørdag, men tabte til en fin perser på scenen

GIC (N) RagLuceritos Joy wit Strawberry Daiquiri fik et CACS certifikat. 

 


Velkommen til Magnum Bright Crystall*CZ

Vi ønsker vores nye avlsdreng velkommen til Silkeborg. Jesper har i dag være i Prag og hente skønne Magnum. Vi takker Michaela Novotná fra Bright Crystall for denne dejlige,  tillidsfulde dreng.


Skønne ragdoll killinger

Vores Tussah-kuld er nu 6 uger og hold da op, hvor er de skønne. De er nu i hele vores stue, hvor de tumler og leger med de store killinger. Mor Mylitta var lidt utryg ved at skulle styre dem på al den plads i starten, men hun har efter nogle dage affundet sig med, at killingerne er blevet mere selvstændige.