Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Sunde, kælne og sociale ragdoll killinger

Velkommen til vores lille familieopdræt af katteracen ragdoll. Vores ragdoll katte er en del af vores familie og lever sammen med os og bliver behandlet med kærlighed og respekt. Vi lægger vægt på at opdrætte sunde, racetypiske og velsocialiserede ragdoll killinger. Gå på opdagelse på vores side og oplev vores passion for ragdoll racen. Du er også velkommen til at besøge os i Silkeborg.

 

 

Nyheder om vores ragdoll katte

Alle killinger har fundet gode hjem

Alle vores killinger fra Vanya-kuldet har nu fundet nye hjem. Nu holder vi en lille pause med killinger her hos DK Rags of Silk. 


Vi har ragdoll killinger til salg

Vi er nu klar til at finde gode familier til vores killinger fra Vanya kuldet. De er flytteklar medio februar. Killingerne er superskønne: tillidsfulde og nysgerrige og meget sociale. Når de hører vores stemmer, så kommer de løbende for at få opmærksomhed. Læs mere og se billeder af ragdoll killingerne.

 


Qaia og Theodora hos fotografen

Qaia og Theodora har været en tur forbi fotografen på udstillingen i Vamdrup den 16.-17. november 2019. Qaia og Theodora bor hos Jette, som har DK Resdallas Rags. Vi siger tak, fordi vi må få del i det flotte billeder. Se flere billeder på pigernes sider. 

 


De skønneste ragdoll babyer

Vores Uzbekistan kuld er blevet 3 uger. De trives og vokser støt og er nu kommet i kravlegår i stuen. De stolper rundt, men bliver bedre og bedre til at styre benene dag for dag. 

 


Vi har killinger

Den 20. oktober 2019 fødte vores skønne Anna 4 dejlige killinger. Der er 2 drenge og 2 piger, og både mor og babyer har det godt. Kuldet har fået navnet Uzbekistan. Du kan læse mere om dem her.