Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Sunde, kælne og sociale ragdoll killinger

Velkommen til vores lille familieopdræt af katteracen ragdoll. Vores ragdoll katte er en del af vores familie og lever sammen med os og bliver behandlet med kærlighed og respekt. Vi lægger vægt på at opdrætte sunde, racetypiske og velsocialiserede ragdoll killinger. Gå på opdagelse på vores side og oplev vores passion for ragdoll racen. Du er også velkommen til at besøge os i Silkeborg.

 

 

Nyheder om vores ragdoll katte

Lille Rosemary klarede sin første udstilling med bravour

Den 24. og 25. august var Rosemary og Joy med på udstilling i Kristiansand i Norge. Det var første gang Rosemary var med, og hun klarede både rejse, ophold og udstilling så flot. Joy var en super udstillingstante. Resultaterne blev:

DK Rags of Silk Raw Rosemary Caramel fik EX1 begge dage og blev nomineret lørdag, men tabte til en fin perser på scenen

GIC (N) RagLuceritos Joy wit Strawberry Daiquiri fik et CACS certifikat. 

 


Velkommen til Magnum Bright Crystall*CZ

Vi ønsker vores nye avlsdreng velkommen til Silkeborg. Jesper har i dag være i Prag og hente skønne Magnum. Vi takker Michaela Novotná fra Bright Crystall for denne dejlige,  tillidsfulde dreng.


Skønne ragdoll killinger

Vores Tussah-kuld er nu 6 uger og hold da op, hvor er de skønne. De er nu i hele vores stue, hvor de tumler og leger med de store killinger. Mor Mylitta var lidt utryg ved at skulle styre dem på al den plads i starten, men hun har efter nogle dage affundet sig med, at killingerne er blevet mere selvstændige. 

 


Velkommen til Tussah-kuldet

I dag har vores hunkat Mylitta fået 4 store ragdoll killinger med fødselsvægte mellem 100 og 129 g. Der er 3 drenge og 1 pige. Både mor og babyer har det godt. Far til kuldet er DK Tabirags Gluteus Maximus. Det er Max' første kuld, så vi er meget spændte på, hvordan de udvikler sig. Det ser indtil videre ud til, at han har givet noget af sin størrelse videre. Her kan du læse mere om Tussah-kuldet


Rosemary Caramel bliver hos os

Vi har taget en svær beslutning, men nu er det ganske vist. Rosemary Caramel bliver her i katteriet som fremtidig avlhun. Vi har længe været i tvivl, da begge pigerne i Raw-kuldet er fine og hver deres stærke sider. Vi glæder os til at følge lillepigens udvikling.