Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Sunde, kælne og sociale ragdoll killinger

Velkommen til vores lille familieopdræt af katteracen ragdoll. Vores ragdoll katte er en del af vores familie og lever sammen med os og bliver behandlet med kærlighed og respekt. Vi lægger vægt på at opdrætte sunde, racetypiske og velsocialiserede ragdoll killinger. Gå på opdagelse på vores side og oplev vores passion for ragdoll racen. Du er også velkommen til at besøge os i Silkeborg.

 

 

Nyheder om vores ragdoll katte

De første ragdoll killinger i 2019 er nu født

Klokken 5 i morges blev vi vækket af høje, fortørnede skrig fra vores klædeskab. Brownie's havde til trods for den fint indrettede fødekasse født de første killinger i skabet. Vi fik hurtigt samlet mor og baby op og lagt dem bedre til rette. Brownie's fik endnu to killinger. Kuldet er vores R-kuld og har fået navnwt Raw. Du kan læse mere om killingerne og kuldnavnet på Raw-kuldets side.

 


Udstilling i Hedensted

Lørdag, den 30. marts 2019 deltog vi på Jyraks udstilling i Hedensted med vores dejlige blå tortie ragdoll pige GIC (N) RagLuceritos Joy with Strawberry Daiquiri. Som et lille kuriosum kan nævnes, at sidst hun var på udstilling var i Hedensted for 2 år siden. Tænk som tiden går. Joy har i mellemtiden givet os 2 kuld skønne ragdoll killinger, men det har ikke fået hende til at skifte mening om udstillinger. Hun elsker bare opmærksomheden og hygger sig. Joy fik sit CACS certifikat i klasse 3. 


Endnu et ragdoll kuld er på vej

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi venter kuld efter Anna og Mateo. Det er de første killinger efter dem begge, så vi er meget spændte på at se, hvad de kan give videre. 


På tur med ragdoll drengene

I weekenden 9.-10. marts 2019 har vi været på udstillingstur med vores to fertile ragdolldrenge Mateo og Liquorice. Udstillingen fandt sted i Offenburg i Tyskland, men vi boede nær Strasbourg i Frankrig, så vi nåede at passere den fransk-tyske grænse 5 gange!  Drengene gjorde det godt på udstillingen og fik fine resultater med hjem:

 

Lørdag: 

CH DK Rags of Silk Mulberry Mateo fik sit 3. CACIB og blev dermed International Champion

IC DK Rags of Silk Leizu Liquorice fik sit 3. CAGCIB

 

Søndag: 

IC DK Rags of Silk Mulberry Mateo fik sit 1. CAGCIB og blev nomineret

IC DK Rags of Silk Leizu Liquorice fik sit 4. CAGCIB og blev nomineret

Alle stemmer på scenen gik dog til en flot rød perserdreng. Vi er superstolte af drengene, som gav os alt det med hjem vi kom efter og lidt til. 


Årets første killinger er på vej

Vi er så glade for at kunne fortælle, at vores skønne hunkat Brownie's venter killinger. Vi er meget taknemmelige for, at vi har fået lov til at låne Karen Jaquets smukke, unge hankat til denne pariring. Han kaldes i dagligdagen for "Skumfidusen" og helt ærligt .. kombinationen mellem Brownie og Skumfidus kan da kun blive supersødt.