Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Den smukkeste milde tortie ragdoll pige søger nyt hjem

Vores vidunderligt smukke seal tortie bicolour pige Mylitta (Rag f 03) skal ud og nyde livet som kælekat efter at have givet os mange skønne killinger. Mylitta er født den 5. november 2015 i det svenske katteri S*GunBertus, som er kendt over det meste af verden for sine smukke ragdolls. Mylitta er en stor ragdoll pige med de skønneste dybblå øjne og trefarvet pels i brunt, rødt og hvidt. Vores datter har døbt hende Disney katten, fordi det ser ud som om, hun har lange øjenvipper. 


Her i katteriet er hun en lidt forsigtig kat, der er reserveret over for fremmede. Hun trives ikke supergodt i vores flok længere, og derfor fortjener hun med sit kærlige og milde sind at komme til en familie, hvor hun kan leve et roligt liv og få masser af opmærksomhed, selv om det smerter os at skulle sige farvel til hende. 

 


Vi tror, at Mylitta vil trives bedst som enekat i en familie uden små børn og uden hund. Mylitta er en meget rolig kat, som ikke er specielt begejstret for udeliv, selv om hun her har haft adgang til volière. Derfor vil hun sagtens kunne trives i en lejlighed. Mylitta skal have tid til at vænne sig til en ny tilværelse og skabe et tillidsbånd til sine nye familiemedlemmer. Vi foretrækker derfor en kattevant familie, som er indstillet på, at det tager tid at vinde en kats tillid, når det har levet som et elsket kæledyr i en anden familie. 


Når Mylitta først kender dig, så er hun en meget kærlig, kælen og hengiven ragdoll pige, der selv kommer op til os i sofaen og beder om nus ved at strække poten frem med et lille sprødt miav. Det betyder ”nus mig på maven mennesker”. Så snart du begynder på mavenusningen, kaster hun sig ind til dig og storspinder og ælter med poterne i luften. Hun vil også elske at sove sammen med dig i din seng. Hun starter aftenritualet med at hoppe op på din dyne og ælte løs, hvorefter hun ruller sig sammen op ad dig for at sove, så er du ikke til katte i soveværelset, så er Mylitta ikke noget for dig. Det gode er, at hun elsker at sove, så det er ikke hende, der vækker dig om morgenen. Hun er god til at kommunikere med sine mennesker. Hun snakker ikke meget, men vil hun have en dør åbnet, så miauver hun højlydt og bedende, til du lukker op. 


Mylitta er sund og rask. Hun vil være dyrlægechecket og steriliseret ved fraflytning. Hun har naturligvis stamtavle, er chippet og er à jour med sine vacciner. Mylitta er og testet fri for HCM og PKD. Mylitta er registreret i Katteregisteret og forsikret hos Agria, og det vil være muligt for ny ejer at overtage forsikringen. Som alle vores killinger vil Mylitta få en goodiebag med foder og legetøj med sig ved flytningen. 


Prisen er 2500 kr. Vi forbeholder os retten til at vælge det hjem, som vi finder er det bedste for Mylitta. Ring til Jesper på tlf. 50510535, hvis du er interesseret i at give Mylitta et godt, blivende hjem. 

Mere om Mylitta