Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

          

 

 

Vi har etableret et særligt samarbejde med Tabita Kehlet fra ragdollopdrættet DK Tabirags i Hasselager. Sammen ejer vi hankatten Zeus, som bor hos Tabita i dagligdagen. Derudover har vi lavet en samarbejdsaftale, som betyder, at Tabita kan låne vores hankat DK Rags of Silk Leizu Liquorice til sine ragdoll hunner, og vi kan låne Tabitas hankat DK Tabirags Gluteus Maximus til vores ragdoll hunner. Denne aftale har vi indgået, fordi vi hver især ikke har mange hunner, som disse hankatte, der er født i katterierne kan parre. 

www.tabirags.dk

 

Vi bruger Silkeborg Dyrehospital som vores faste dyrlæge. Vi er meget glade for den professionnelle og omsorgsfulde behandling, som dyrehospitalet altid giver vores ragdoll katte. Dyrlægerne er vigtige sparringspartnere for os i vores opdræt, så vi sætter stor pris på den imødekommenhed og opfølgning, som vi oplever. Vi kan varmt anbefale Silkeborg Dyrehospital, hvis du leder efter en god dyrlæge. 

www.silkeborgdyrehospital.dk

 

Vi bruger Langford Vetenary Services i England til DNA test på vores ragdoll katte. De er forholdsvis billige og hurtige.

www.langfordvets.co.uk