Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Sådan er det at få en Ragdoll i familien

Her kan du læse om, hvordan det går med ragdoll killingerne fra vores opdræt, når de er kommet til deres nye hjem, og hvordan killingekøberne oplever deres ragdoll killinger. Vi håber, fortællingerne vil give dig et indtryk af, hvordan det er, når en ragdoll kat flytter ind i familien.

 

 

Nyt fra DK Rags of Silk Genova Gino aka Kaffe kat den 29. juli 2016

Sikke en oplevelse det er at få en sund kat fra jeres katteri! Han er tryg, tigger ikke, han ælter ikke, og det har været nemt at lære ham, at man ikke hverken bider eller kradser i mennesker under leg. Aggressiv er han aldrig, så det har jeg ikke behøvet tage hånd om.

 

Jeg havde læst, at ragdolls er glade for deres mennesker, men jeg tror, man skal opleve det for at vide det sådan rigtigt. Jeg bor i en lille bitte 1-værelses, men hvis jeg rejser mig og går på badeværelset mens katten sover, vågner han og kommer løbende med et udtryk som om, jeg var rejst bort for at finde lykken i Amerika uden min bedste ven. Hver morgen vågner jeg til lyden af, at han spinder lykkeligt i forventning om morgen-nus.

 

Flere steder står der, at ragdolls elsker at lege fetch. Kaffen vil KUN med piberensere, men dem elsker han til gengæld også. Når han bliver passet, sover han om natten med det bedste af sine piberenserdyr. Tit vågner jeg ved, at han har puttet det i min hånd, mens jeg sov. Han elsker også at lege gemme, tittebøh og fange. Jeg aner ikke, hvordan han har fundet på de ting, men det er virkelig skægt. Heldigvis er han lige så glad for at nusse som at lege.

 

Så kære Mette og Jesper, endnu engang tak for den sjoveste og mest kærlige kat, jeg nogensinde har oplevet. Tak for løbende gode råd og muligheden for at stille spørgsmål hele tiden. Jeg håber, jeg lever op til jeres tillid som kattemama - i hvert fald ser det ud til, at lille Kaffe stortrives her på Vesterbro.

 

Kh Stine 

 

 

En stor tak til Stine for den søde fortælling om hverdagen med en  Kaffe kat. Vi nyder at følge Stine og Kaffe på bl.a. instagram

 

Nyt fra Elvis aka Hugo fra Eri-kuldet den 4. august 2015

 

Hej Mette og Jesper :)

 

Lige en lille opdatering fra Vejle :)

 

Hugo (eller Elvis) er faldet rigtigt godt til. Han er blevet nussemakker med vores hankat Vuk, som helt fra start syntes at han var noget så spændende. Den første dag, hvor Hugo havde underetagen for sig selv, sad Vuk ved døren og lyttede nysgerrigt :)

 

Vores hunkat Formand Miav er også begyndt at acceptere ham. I starten syntes hun han var noget så ulækker, men nu kan hun for det meste sagtens gå hen og snuse til ham, uden at væse eller blive knotten :)

 

De første to nætter var der herrehygge på sofaen, da Kristoffer sov hos Hugo, så han ikke skulle føle sig helt forladt. Så de delte hovedpude :)

 

Hugo har været SÃ… dygtig og tillidsfuld igennem "flytningen," og vi er simpelthen så glade for ham!

 

Vi skal nok sende jer billeder, når vi får taget nogen der er gode nok til at dele :)

 

Mvh. Kristoffer og Lærke

 

Tak til Kristoffer og Lærke for den søde hilsen. Det er så skønt at høre, at Elvis er faldet godt til og har fået nye kattevenner. 

 

Nyt fra Electra aka Tilde fra Eri-kuldet den 2. august 2015

 
Kære Mette og Jesper,
 
I går da jeg kom hjem gik der 10-12 minutter, så havde hun lige orienteret sig og var klar til at lege, at kæle og spinde. Mage til tryg killing, i har lavet! Rent jeres fortjeneste.
Hun brokkede sig lidt på vejen hjem, men så glad ud. Tror bare hun var irriteret over ikke at kunne gå på opdagelse.
 

Men alt er så fint med hende her. Hun har indtaget hele huset og leger overalt. Lidt fjernsyn får hun også set – og jeg tror hun skal ha briller :-).Jeres legetøjsgaver bliver ivrigt værdsat – også posen, som får en omgang ind imellem. Da jeg var ved at sende disse billeder til jer, sprang hun op på skrivebordet og lagde sig klar til at kontrollere, at kun de gode foto blev sendt. Det var efter hun havde spadseret hen over keyboardet og lavet en del ulykker. Det må vi lige arbejde lidt på.

 
Bedste hilsner
 
Helle og Tilde

 

  

  

 

 Tak til Helle for de sjove billeder af charmetrolden. Elektra er noget ganske særligt, så vi er glade for, at hun er faldet godt til i sit nye hjem. 

 

Nyt fra Bolero aka Terkel fra Bombyx kuldet 1. december 2012 

 

Hej Mette og Jesper


Her er en lille update efter den første uge i Frederikshavn. Som i kan se, så har han fundet sig til rette. Han elsker at putte, hjælpe med opvasken, beskue hans territorie og lege. Allerede efter en uge har favorit drillepinden mistet alle sine fjer...:-) Men for at sige det kort - Vi elsker ham, han er det dejligste pelsbarn man kunne ønske sig ♥

 

Mange hilsner Anita og Franck

 

 

Tak til Anita for den flotte collage med billeder af Terkel i sit nye hjem.

 

Nyt fra Belleza fra Bombyx kuldet december 2012


Hej kære Mette & Jesper
 
Så er de første tre uger med Belleza allerede ved at være gået. Og sikke et herligt væsen der er flyttet ind og blevet en del af familien! Og vi synes bestemt hun er faldet godt til. Belleza er simpelthen så skøn. Hun er hengiven og storspinder, hun er enormt nysgerrig og legesyg, hun er en tiger på spring og to sekunder efter indynder hun sig med sine smukke blå øjne og charmerer selv den mest stålsatte mand og putter på skødet i sofaen. Hun har fundet et par yndlingssteder at sove når hun bare vil have fred (i en lille krog bag radiatoren i stuen og på et lille bord oven for trappen til første sal). Vi ledte en del efter hende de første gange hun gemte sig der :-). Børnene er begge rigtig glade for hende og elsker, hvis hun gider at lege og ikke mindst aftenhygge, når det er puttetid. Ã…h ja, og så har hun også forsøgt at blive legekammerat med marsvinet Henry. Hun gør da, hvad hun kan ved både at spise hø og spinde, men når så hun napper ham i nakken, ja, så gider han altså ikke rigtig mere :-). 

        
Alt i alt er vi bare helt vildt glade for Belleza (også kaldet: Bette Mus, Din Frækkert, Bette Skid, Smukke m.fl.), hun er helt vidunderlig og vi nyder hvert øjeblik med hende.
 
De bedste hilsener

Gry, Keld, Marcella og André

 

 

Tak for de dejlige billeder. Skønt at se samhørigheden mellem Marcella, André og Belleza. Det lyser langt væk, at de alle hygger sig.

 

Nyt fra Blue aka Garfield fra Bombyx kuldet 17. december 2012

 

 

Tak til Jette, Erik og Matthias for det dejlige julebillede af Garfield og hans nye bedste venner: Matthias og hunden Chopin.

 

Nyt fra Bastian fra Bombyx-kuldet november/december 2012

 

Bastian har det godt i sit nye hjem. Han deltager i alle husets aktiviteter sammen med Emil og Thea og har fundet sin yndlingsplads i sofaen, som han har ejerfornemmelser over. Sætter nogen sig der, stirrer han på dem og viser sin misfornøjelse.

 

   

 

Nyt fra Aslan fra Assam kuldet 30. oktober 2011                                              

 
Hej med jer
 
Det går rigtig godt med Aslan, og jeg er utrolig glad for ham. Han er meget glad for sit nye kradsetræ, og hvor er han bare venlig og kælen - det er svært at tage billeder af ham, for han vil jo gerne være lige ved siden af mig, eller på skødet. Jeg er positivt overrasket over ham - han har overgået alle mine vildt store forventninger og lidt til. Han kan være en farlig "tiger" med sit legetøj og ved kradsetræet, men når han kommer hen til mig - er han så sød og blid. Han er en super-kat.
 
mvh.
 
Lene
 
 
Tak til Lene for de dejlige billeder. Vi elsker det, hvor Aslan hjælper med sudoku!
 

Nyt fra Azul fra Assam kuldet

 

Hej Mette og Jesper
 
Som lover sender jeg hermed en lille hilsen fra det Nordjyske.
 
Alt går fint, og Azul er ved at finde sig til rette. I havde ganske ret i, at jeg ville kunne se stor forskel på Ranja, som jo har fået en særlig hård start på livet og så på Azul som er vokset op i et kærligt og omsorgsfuldt hjem med børn og en normal dagligdag. Han er så rolig og afslappet og cool, og han tager bare tingene med ophøjet ro. Når jeg støvsuger, sover han troligt videre på gulvet, mens Ranja stikker af. Han har fra start været nem at tage op og har haft tillid til mig. Det er skønt.

 

Han har en god effekt på Ranja, og jeg føler næsten, han er hendes storebror - trods det, at hun er en dag ældre :-) Hun virker til at se op til ham og følger ham overalt. Kommer Azul med en lyd i det tilstødende rum, så er mor her fuldstændig ligegyldig, for så styrter Ranja ind for at se til ham.

 

Du skulle bare se, når Azul vasker Ranja. Hun ligger bare og nyder det, mens han slikker løs på hendes ører og hoved. Så er mit hjerte altså ved at svømme over af lykke. Hun kan få hele sit hoved ind i hans øre for at gøre det rent. Det er også ret sødt og morsomt.

 

Azul følger mig overalt, og jeg er spændt på hvor langt tid der går, før jeg snubler over ham, for han har en evne til at løbe ind foran mig :-) Han er ved at lære trappen til 1. sal at kende. Han er jo stor og lækker, og vejer nu 1867 kg, så han skal bruge nogle kræfter på at løfte sin krop op af trappens trin, modsat Ranja som bare piler op. Nogen gange fejlbedømmer han trinnene og må lige tage en pause, før han fortsætter. Så sidder hun og venter på øverste trin ”hva´ så, brormand? Kommer du eller hvad?”.
                         
Jeg er super glad for ham og takker endnu engang for at jeg måtte få ham.

 

Mange hilsner Azul, Ranja og Jeanette

 

 

Tak til Jeanette for de malende beskrivelser af de to ragdoll killinger. Utroligt at der kun er 1 dag mellem de to. Azul ligner en kæmpe ved siden af den lille, fikse Ranja.

 


 

 Azul 6 måneder

 

 

Nyt fra Alban fra Assam kuldet 15. november 2011

 

Hej alle sammen.
              

Nu har jeg haft Alban i 3 uger og han er faldt rigtigt godt til....

Da jeg kom hjem med ham, fik han ikke just en god velkomst af min huskat Cirkeline. Hun hvæsede og var bestemt ikke tilfreds, der kom en ny lille en ind i hendes hjem, så de første dage gik de i en stor bue uden om hinanden. Hun slog ud efter ham hver gang han kom for tæt på, men Alban lærte hurtigt at dukke sig og slå igen.

Men heldigvis er de nu blevet rigtig gode venner, og hygger sig med leg i hele lejligheden.Jeg købte en seng til Alban magen til Cirkelines, men det er kun den ene der bliver brugt, så det er dejligt de nu kan enes.

Han er en rigtig dejlig og kælen kat, han "snakker" meget til os når vi kommer hjem og vil rigtigt løftes op. Så jeg er rigtig glad for at jeg fik ham. Håber ikke i savner ham for meget. Han vejer nu 2951 g. Så han vokser rigtigt godt....

Mange hilsner fra Mikkel
 

 

Ragdoll kililnger,
 ragdoll killinger til salg,
 ragdoll kat,
 ragdoll jylland,
 ragdoll opdræt,
 rags of silk

Ragdoll killinger,
 ragdoll kat,
 ragdoll killinger til salg,
 ragdoll jylland,
 ragdoll opdræt,
 racekat jylland,
 rags of silk

 

Ragdoll killinger,
 ragdoll kat,
 ragdoll jylland,
 ragdoll opdræt,
 rags of silk,
 racekat jylland,
 ragdoll killinger til salg

 

Tak til Mikkel for billederne. Hvor er det dejligt at se, at han og Cirkeline nu hygger sig sammen.