Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Sunde, kælne og sociale ragdoll killinger

Velkommen til vores lille familieopdræt af katteracen ragdoll. Vores ragdoll katte er en del af vores familie og lever sammen med os og bliver behandlet med kærlighed og respekt. Vi lægger vægt på at opdrætte sunde, racetypiske og velsocialiserede ragdoll killinger. Gå på opdagelse på vores side og oplev vores passion for ragdoll racen. Du er også velkommen til at besøge os i Silkeborg.

 

 

Nyheder om vores ragdoll katte

Spunk nr. 3 fertil han på Jyraks Topkatteliste

DK TabiRags NH4Ci Spunk har i dag modtaget sin topkattepræmie på Jyraks udstilling i Kolding. Spunk blev nr. 3 fertil han på Jyraks topkatteliste for 2021. Tabita var på scenen og modtage præmien sammen med Spunken. 


Vores hankat blev nr. 1 på Ragdollklubbens Topkatteliste

Vores skønne blå mittede hankat DK TabiRags NH4Cl Spunk, som vi deler med Tabita Kehlet fra DK TabiRags blev nr. 1 på Ragdollklubbens Topkatteliste for 2021.


Godt nytår fra DK Rags of Silk


Glædelig jul fra DK Rags of Silk

Både mennesker og misser hos DK Rags of Silk ønsker alle, der følger os her på siden og alle vores killingekøbere og deres ragdolls en rigtig glædelig jul. 


En ny hankat flytter ind

Sidst i oktober flytter fine S*Gunbertus Loke ind her hos DK Rags of Silk. Loke er en rød mitted dreng, som er født den 23. juli 2021. Han kommer fra det svenske opdræt Gunbertus, hvor også vores hunkat Mylitta er født. Vi er meget taknemmelige for, at Ulla Johansson har betroet os denne fine dreng, og dermed opfylder Jesper store drøm om en rød, fertil hankat. Loke ejer vi sammen med Jette Sanderhoff fra DK Resdallas, men han kommer i det daglige til at bo hos os. Vi synes, at han er så fin og charmerende og glæder os til at se ham udvikle sig.