Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Ragdoll killinger

 

DK Rags of Silk India Inaya

 

Ragdoll pige

Født 5. juni 2016 

Rag n 04 - seal mitted

 

3½ år

2 år

Inaya i sit nye dejlige kælekattehjem hos Pernille. Hun begynder at se ud som en voksen dame. Hun har stadig meget fine kontraster og super øjenfarve. Tak fordi du passer så godt på hende Pernille.

 

 

1½ år

 

 

1 år

Inaya er nu 1 år gammel. Hun er en ret lille ragdoll pige på ca. 3,2 kg. Hun har meget fine kontraster og lækker pelskvalitet Hun udvikler sig stadig en del og har fået mere bredde på det sidste. Inaya er ikke skødekat og gider ikke bæres, men hun er ekstremt kælen og opsøgende og elsker at blive nusset og snakket til 

 

          

 

 

8 måneder

Inaya er nu 9 mdr. og hun ligner sin far Bonifacy som lille. 

 

          

      

 

4 måneder

Inaya har nu rundet de 4 måneder. Hun er en skøn lille pige med fine kontraster og en dejlig øjenfarve. 

 

 

17 uger

Inaya vejer nu 1646 g. Vi har besluttet, at hun bliver i katteriet til trods for sin lille størrelse, da vi synes, at hun har andre kvaliteter. 

 

 

15 uger

Inaya nu 1644 g. I denne uge har vi været på Bygholm Dyreklinik med hende til hjertescanning, da vore dyrlæge synes at kunne høre en lille mislyd på hendes hjerte. Heldigvis gav hjertescanningen os kun gode nyheder. Den lille dames hjerte er helt som det skal være, og hun er erklæret sunde og rask. Det er en kæmpelettelse, men også et dilemma, for hvad nu - skal hun blive hos os i katteriet som avlskat trods sin lille størrelse. Vi er gået i tænkeboks....

 

     

 

 

14 uger

 

 

13 uger

 

     

 

12 uger

Inaya vejer nu 1220 g og har i denne uge været hos dyrlægen og få sin anden vaccine. Hendes brødre flytter i slutningen af ugen, men Inaya bliver hos os lidt endnu som selskab for Hamara. 

 

 

11 uger

Vores lille prinsesse vejer i denne uge 1066 g

 

 

10 uger

948 g - er hun ikke bare nuttet

 

 

9 uger

820 g

 

 

8 uger

Lille Inaya vejer nu 685 g. Hun er den skønneste, lille tålmodige pige, der elsker at putte.

 

 

6 uger

Inaya vejer nu 496 g. De små killinger er i denne uge for alvor brudt ud af den store kravlegård og færdes nu sammen med de store killinger over det meste af huset. Inaya er en skøn afslappet lille pige. Lige nu har fine aftegninger og kontraster for en seal mitted ragdoll.

 

 

5 uger

Inaya vejer i denne uge 426 g. Inaya har fundet vejen til Jespers kontor. Sammen med Ilesh elsker hun at sove i krogen bag døren. Kan man ikke finde hende, så er det helt sikkert der, hun ligger og putter. 

 

 

4 uger

Inaya vejer nu 393 g. Sammen med sine søskende bevæger hun sig nu rundt i den store kravlegård og begynder at tumle og lege med legetøj. Vand og mad bliver også afprøvet. 

 

 

3 uger

Inaya vejer i denne uge 337 g

 

2 uger

Inaya vejer nu 249 g

 

 

1 uge

Inaya vejer efter 1 uge 195 g. Hun er som alle babyerne i India kuldet meget rolig og afslappet. Vi tror, at hun er seal mitted som sin far, men der er dog en chance for, at hun er tortie.

 

 

Ved fødslen

Inaya er en lille ragdoll pige. Hun vejede 106 g ved fødslen. Her er hun 1 dag gammel.